Workshops

Ja eindelijk! Ik heb een ontzettend mooie en bijzondere locatie gevonden om samen aan de slag te gaan! Dus, heb jij zin om samen te tekenen of te schilderen, geef je dan nu op voor één (of meerdere mag natuurlijk ook ;)) van mijn toffe workshops! Ik werk met kleine groepen, dus wees er snel bij, want vol is vol. Opgeven kan via het contactformulier onder ‘contact’ of stuur een mail naar info@nieuwspoor.nl.  

Hieronder zie je de data die op dit moment ingepland zijn. Mocht je graag mee willen doen, maar je kunt net niet op die dag / datum, laat me dit dan weten. Er worden ook weer nieuwe data’s gepland en dan kan ik proberen er rekening mee te houden.

Oja en dan nog iets… voor alle workshops geldt dat je absoluut geen ervaring hoeft te hebben met tekenen en schilderen. Daarbij hoor ik regelmatig “maar ik kan helemaal niet tekenen”. Als jij met een pen of potlood een lijn op een papier kunt zetten, kun je meedoen en gaan we samen ontdekken wat er op papier of doek mag verschijnen. Ik neem je stap voor stap mee in het proces. Ik weet zeker dat je gaat ontdekken dat ook jij kunt tekenen en/of schilderen 😉 

Rust in je hoofd tekenen

Heb jij ook het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Heb jij mediteren weleens geprobeerd maar blijven jouw gedachten alle kanten opvliegen en wordt je er juist onrustig van? Tijdens deze workshop draait het om tekenen met een meditatief karakter. Het brengt rust in je hoofd. Hierdoor kun je je beter concentreren en focussen, waardoor je de wereld om je heen even vergeet.

Duur workshop                                         2 uur

Kosten                                                        17,50 euro (incl. materiaal, koffie/ thee en wat lekkers)

Maximaal aantal deelnemers              8 personen

Datum                                                        …

                                                                     

Alcohol inkt

Durf jij de controle los te laten en ervoor te gaan? Alcohol inkt is materiaal waarbij je gedwongen wordt om de controle los te laten. Durf je dat, dan verschijnen de mooiste effecten op papier. Tijdens de workshop maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Je krijgt 1 A4-blad en 1 A3-blad om je op uit te leven. Je mag er meer maken, maar dit is dan tegen een meerprijs.

Duur workshop                                         2,5 uur

Kosten                                                         67,50 euro (incl. Materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Maximaal aantal deelnemers               6 personen

Datum                                                         zaterdag 3 september 2022 van 13.00u – 15.30u basis (VOL)

                                                                      zondag 18 september 2022 van 13.00u – 15.30u basis (VOL)

                                                                      maandag 10 oktober 2022 van 19.00u – 21.30u Masterclass; is een vervolg op de basis (nog twee plekken) 

                                                                      maandag 17 oktober 2022 van 19.00u – 21.30u basis 

                                                                      maandag 7 november 2022 van 19.00u – 21.30u basis 

                                                                      zaterdag 19 november 2022 van 13.00u – 15.30u basis (nog één plek)

Abstract schilderen

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om met dikke klodders verf aan je kwast te bewegen op doek? Wat doet kleur met je? Hoe voelt het om met een kwast over het doek te bewegen? Wat mag er op het doek verschijnen en wat heeft dit je te vertellen?  Laten we het samen ontdekken.

Deze workshop is verdeeld over twee avonden, zodat ik je mee kan nemen in het proces van een abstract schilderij. We doen verschillende oefeningen en gaan samen creatief aan de slag. We werken op speciaal papier en op een doek. Je mag meerdere doeken maken, maar dit zal dan tegen een meerprijs zijn. 

Duur workshop                                         2 avonden van 2,5 uur

Kosten                                                         90 euro (incl. Materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Maximaal aantal deelnemers               6 personen

Datum                                                          …

Zoals je ziet werk ik met kleine groepen. Dit vind ik zelf prettig werken, omdat er dan voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. In de workshops gaat het namelijk niet alleen om een mooi eindresultaat, maar vooral om het proces.

Mocht je één van de workshops nou graag met een grotere groep volgen, zoals bijvoorbeeld voor een vriend(inn)endag of teamuitje of iets dergelijks. Neem dan even contact met me op, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en samen kunnen kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven.