Contact

Over mij

Elke ochtend start ik de dag met een lange wandeling met onze honden door het bos. Een moment van rust en verbinding. Gedachten en gevoelens komen en gaan. Deze foto heb ik op een moment gemaakt dat ik aan het stoeien was met mezelf en de stappen die ik wil zetten; het vertrouwde patroon van zoeken naar houvast, veiligheid en zekerheid versus de behoefte en het verlangen naar authenticiteit, vrijheid, verbinding en mijn eigen spoor.

De zon die zo prachtig door de bomen schijnt en het beeld wat precies weergeeft hoe ik de keuzes in mijn leven maak. Het gaf me helderheid en vertrouwen. Enerzijds is er het gebaande pad. Ik weet waar ik naartoe ga, maar er zijn obstakels. Anderzijds is er het pad waarvan ik niet weet hoe het zal lopen en waar het me zal brengen. Zo spannend! De zon en de kleuren zijn echter zo prachtig. Ik ga op avontuur, met een open blik en het vertrouwen dat dit me op plekken zal brengen waarvan ik dacht dat ik alleen maar kon dromen…

Welk pad zou jij kiezen?

Wist je dat ...

  •  Ik ook al jarenlang als logopedist werk voor mensen met een verstandelijke beperking en dat zij mijn grootste leermeesters zijn geweest (en nog steeds zijn) als het gaat om contact en verbinding.
  • Contact niet alleen met woorden of gebaren vorm te geven is.
  • Ik geloof dat je de moeilijkste en heftigste vraagstukken in je leven op een ontspannen en zachte manier aan mag gaan, dat het niet altijd alleen maar ingewikkeld hoeft te zijn en gepaard moet gaan met strijd, maar dat er vooral lef, liefde, ruimte, kwetsbaarheid en een open blik voor nodig is.
  • Schilderen mij inzicht heeft gegeven en nog steeds geeft in de gebeurtenissen, behoeftes en verlangens in mijn eigen leven. 
  • Ik de basisopleiding tekentherapie heb afgerond.
  • ik mezelf regelmatig aan het bijscholen ben door middel van diverse cursussen en opleidingen op het gebied van kleur, tekenen, schilderen en spirituele ontwikkeling.
  • Dat mijn praktijk ‘Nieuw Spoor’ al jaren bestaat en dat ik zelf nu ook een nieuw spoor op ga om meer diepgang en verbinding te ervaren in datgene wat ik het liefste doe.
  • Een gevoel van trots zijn op mezelf de eerste 34 jaar van mijn leven zeldzaam was, maar dat ik nu kan ervaren dat dat een magisch gevoel is.
  • Ik van grote koppen thee hou? Zo groot zelfs dat mensen me regelmatig vragen of ik uit een vaas aan het drinken ben.
  • Ik ernaar uit kijk om jou te ontmoeten!

Contact

CONTACT

Nieuw Spoor
Marleen Heusinkveld-Vinkenvleugel

info@nieuwspoor.nl
06-24710875

INFORMATIE

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

webdesign – W.Loeven
Logodesign – Catchy Design