Welcome

In mijn praktijk zet ik je op een belangrijk spoor; in contact komen en zijn met jezelf. Via dit spoor ervaar je de kunst van verbinding, zodat wij samen, in een omgeving van veiligheid en vertrouwen, op weg kunnen naar kracht, voldoening, trots zijn op jezelf en het vertrouwen om keuzes te kunnen maken en uitdagingen aan te gaan.

Wellicht zitten in deze reis ook inzichten en antwoorden op de vragen die in jouw leven spelen, verscholen en is de tijd aangebroken om ze te ontdekken.

Werk jij in de zorg en wil jij het contact met je cliënt verbeteren of verdiepen? Wil je meer verbinding ervaren?  Misschien is een “contact kan je voelen”-traject dan echt iets voor jou.

 

Welke kleur heeft jouw verhaal ?

Materiaal

Een potlood en papier; het enige dat je nodig hebt om te kunnen tekenen. Het gaat er niet om of jij vindt dat je kúnt tekenen. Via jouw hand ontstaan er lijnen op papier die jou inzicht kunnen geven in wat er in je omgaat, ook in je onderbewuste. Door deze inzichten kun je verder op weg… Soms voelt het juist vrijer om geen potlood in je hand te hebben, maar een kwast. Wat mag er verschijnen op het doek? Laten we het samen ontdekken.

Kleur

Kleuren zijn overal. Kleuren werken op je gevoel en je emotie. Welke kleuren spreken jou aan en welke juist niet? Wat heeft dit jou te vertellen? Welke kleur heeft jouw verhaal?

Creativiteit

Een woord wat veel mensen spannend vinden. ‘Ik ben helemaal niet creatief’ is een veelgehoorde reactie. Dat ben je echter wel! Creativiteit is een levenskracht en leeft bij iedereen. Ik help je graag ontdekken wat creativiteit in jouw leven betekent, hoe je dit verder uit kunt bouwen zodat het een kracht wordt en welke vorm bij jou past.

What if I fall? Oh,but my darling,what if you fly?

In mijn praktijk ondersteun en begeleid ik mensen om hun eigen verhaal (weer) te gaan leven. Om te voelen wie je bent en wat je wil. Om erachter te komen waar bepaalde emoties, pijn of angsten vandaan komen en om die te helen, zodat het je niet meer belemmerd of tegen houdt. Om erachter te komen wat bij jou past en wat jij wilt. Daarnaast ondersteun en begeleid ik mensen, werkzaam in de zorg, bij vragen en uitdagingen in het contact met een cliënt. Hiervoor zijn speciale trajecten ontwikkeld die helemaal naar jouw wensen en behoeften op maat worden ingevuld. Twijfel je of ik degene ben die je kan helpen. Bel me dan gewoon eens of meld je aan voor een ervaringssessie. Dan kunnen we kennis maken en voelen we of er een klik is of niet.

CONTACT

Nieuw Spoor
Marleen Heusinkveld-Vinkenvleugel

info@nieuwspoor.nl
06-24710875

INFORMATIE

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

webdesign – W.Loeven
Logodesign – Catchy Design