Workshops

Er staan nog geen data gepland voor onderstaande workshops. Op dit moment zijn de workshops volop in ontwikkeling en zoeken we een geschikte locatie. Mocht je al interesse hebben in één of meerdere workshops, dan hoor ik dit graag. Ik zal dan zo spoedig mogelijk een datum inplannen, zodat we snel samen aan de slag kunnen. Mocht jij een geschikte locatie weten waar we met meerdere mensen kunnen zitten, zou je me dit dan willen laten weten?

Rust in je hoofd tekenen

Heb jij ook het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Heb jij mediteren weleens geprobeerd maar blijven jouw gedachten alle kanten opvliegen en wordt je er juist onrustig van? Tijdens deze workshop draait het om tekenen met een meditatief karakter. Ik leer je een manier van tekenen die ook meditatief werkt. Het brengt rust in je hoofd. Hierdoor kun je je beter concentreren en focussen, waardoor je de wereld om je heen even vergeet.

Duur workshop                                                 2 uur

Kosten                                                                 … euro (incl. materiaal, koffie/ thee en wat lekkers)

Maximaal aantal deelnemers                       4 personen

Alcohol inkt voor beginners

Durf jij de controle los te laten en ervoor te gaan? Alcohol inkt is materiaal waarbij je gedwongen wordt om de controle los te laten. Durf je dat, dan verschijnen de mooiste effecten op papier. Tijdens de workshop maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Je krijgt twee A4-bladen en 1 A3-blad om je op uit te leven. Je mag er meer maken, maar dit is dan tegen een meerprijs.

Duur workshop                                              2 uur

Kosten                                                              … euro (incl. Materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Maximaal aantal deelnemers                   4 personen

Abstract schilderen op doek

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om met kleur te werken op doek? Wat doet kleur met je? Hoe voelt het om met een kwast over het doek te bewegen? Wat mag er op het doek verschijnen en wat heeft dit je te vertellen?  Laten we het samen ontdekken.

Duur workshop                                            3 uur

Kosten                                                            … euro (incl. Materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Maximaal aantal deelnemers                   6 personen

Zoals je ziet werk ik met kleine groepen. Dit vind ik zelf prettig werken, omdat er dan voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. In de workshops gaat het namelijk niet alleen om een mooi eindresultaat, maar ook om het proces.

Mocht je één van de workshops nou graag met een grotere groep volgen, zoals bijvoorbeeld voor een vriend(inn)endag of teamuitje of iets dergelijks. Neem dan even contact met me op, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en samen kunnen kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven.