Sessies

Samen aan de slag...

Wat ik belangrijk vind is om via plezier en verwondering het gevoel van geluk in jezelf te voelen en te vergroten. Schilderen en tekenen zijn daar een prachtig hulpmiddel voor. In mijn praktijkatelier werk ik met een combinatie van bezig zijn met vorm, beweging en kleur, stilte en energetische therapie. Eigenlijk is het moeilijk uit te leggen met woorden hoe het in z’n werk gaat. 

Ben je nieuwsgierig en wil je er graag meer over weten? Voel je vrij om mij te bellen of te mailen. We kunnen dan je wensen en je vragen bespreken. Vind je het fijner om mij een keer te ontmoeten om kennis te maken, zodat je kunt voelen of deze stap klopt voor jou, dan ben je, gratis en geheel vrijblijvend, van harte welkom. Wel spreken we deze kennismaking van tevoren even af, zodat ik kan zorgen dat de koffie of thee voor je klaar staat! 

Individuele sessie

Tijdens de sessie gaan we samen aan de slag. Via de weg van spelen, ontdekken, doen en bewonderen, onderzoeken we wat er bij je leeft en wat jij nodig hebt om het geluk in jezelf te voelen en te vergroten. 

Jij hebt de antwoorden!

Door de jaren heen heb ik een manier van werken ontwikkeld, waarbij we door middel van creativiteit, rust, woorden, meditatie en/of energetische behandeling samen aan de slag gaan. Hoe tof is het om te ontdekken wat er onder jouw handen mag verschijnen. Welk verhaal vertelt dit?   

Elke sessie is anders. We kijken naar waar jij op dat moment zin in en behoefte aan hebt. Daar passen we de sessie op aan. De ene keer zal de sessie gevuld worden met woorden en de andere keer met stilte. De ene keer met verf en kleur, de andere keer wellicht met grijs en potloden. De ene keer met stilstaan, de andere keer met beweging. Het draait allemaal om jou. Het belangrijkste is dat jij je prettig en veilig voelt. Ik ben er om je te helpen ontdekken en te begeleiden in het avontuur van jouw verhaal.

Ik ontmoet jou heel graag!

Het 'contact kun je voelen' programma

Het Contact kun je voelen-programma is speciaal ontwikkeld voor een ieder, werkzaam in de zorg, die met contact en verbinding aan de slag wil of er meer verdieping in wil vinden. 

Wellicht herken jij je mogelijk in onderstaande vragen?
– Voel jij je weleens zoekende in het contact met een cliënt? Alsof je de cliënt niet begrijpt of niet kan bereiken? Of dat hij jou niet lijkt te begrijpen?
– Voel jij je weleens genegeerd in het contact met een cliënt? Het gevoel dat wat je ook doet of zegt niet overkomt bij de ander? Of dat het alleen maar olie op het vuur lijkt te zijn?
– Heb jij een speciale band met je cliënt en zou je dit graag verder willen verdiepen?
– Voel je jezelf niet veilig of prettig in het contact met je cliënt en zou je hier graag verandering in willen brengen?
– Wil je meer weten over contact en verbinding?
– Weet jij dat gesproken taal niet overkomt bij je cliënt, maar weet je niet hoe je het anders kunt doen?
– Wil jij ontdekken wat voor jou werkt in de begeleiding van cliënten? In plaats van dat je doet wat bij jouw collega werkt, maar waarvan je misschien voelt dat dat niet bij jou past? Wat past bij jou?
Dit is maar een greep van de vragen waarmee begeleiders of andere disciplines (denk hierbij bijvoorbeeld aan gedragskundigen/orthopedagogen, logopedisten, communicatie-medewerkers, speltherapeuten, fysiotherapeuten) bij mij in de praktijk komen. Heb jij een andere vraag, neem contact met me op. Dan zullen we samen kijken of en wat ik voor jou kan betekenen.

Tijdens het ‘contact kun je voelen’ programma staan jij en jouw cliënt centraal. Ik ben van mening dat wij, in deze maatschappij, veel kunnen leren van bijvoorbeeld mensen met een (matig tot ernstige) verstandelijke beperking. Zij bezitten misschien niet de geschoolde vaardigheden zoals het overgrote deel van de mensen, maar ze bezitten zoveel andere authentieke vaardigheden. Vaardigheden waarbij het draait om aandacht, contact, intentie en verbinding. Dit programma is ontwikkeld naar aanleiding van een artikel dat ik heb geschreven. 
Lees het volledige artikel hier

Bij het contact kun je voelen- programma werk ik met trajecten. Dit zodat jij ( en bijvoorbeeld je werkgever) weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan.

Tarieven

Kennismaking

gratis

Individuele sessie

80 euro

Een individuele sessie duurt ongeveer 1,5 uur

Traject op maat

Prijs op aanvraag

Voor het traject op maat maken we een offerte met een passende aanbieding

Traject basis

325 euro

Traject middel

450 euro

Traject intensief

600 euro