Workshops

Ja eindelijk! Ik heb een ontzettend mooie en bijzondere locatie gevonden om samen aan de slag te gaan! Dus, heb jij zin om samen te tekenen of te schilderen, geef je dan nu op voor één (of meerdere mag natuurlijk ook ;)) van mijn toffe workshops! Ik werk met kleine groepen, dus wees er snel bij, want vol is vol. Opgeven kan via het contactformulier onder ‘contact’ of stuur een mail naar info@nieuwspoor.nl.  

Hieronder zie je de data die op dit moment ingepland zijn. Mocht je graag mee willen doen, maar je kunt net niet op die dag / datum, laat me dit dan weten. Er worden ook weer nieuwe data’s gepland en dan kan ik proberen er rekening mee te houden.

Oja en dan nog iets… voor alle workshops geldt dat je absoluut geen ervaring hoeft te hebben met tekenen en schilderen. Daarbij hoor ik regelmatig “maar ik kan helemaal niet tekenen”. Als jij met een pen of potlood een lijn op een papier kunt zetten, kun je meedoen en gaan we samen ontdekken wat er op papier of doek mag verschijnen. Ik neem je stap voor stap mee in het proces. Ik weet zeker dat je gaat ontdekken dat ook jij kunt tekenen en/of schilderen 😉 

Rust in je hoofd tekenen

Heb jij ook het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat? Heb jij mediteren weleens geprobeerd maar blijven jouw gedachten alle kanten opvliegen en wordt je er juist onrustig van? Tijdens deze workshop draait het om tekenen met een meditatief karakter. Het brengt rust in je hoofd. Hierdoor kun je je beter concentreren en focussen, waardoor je de wereld om je heen even vergeet.

Duur workshop                                        2 uur

Kosten                                                        25 euro (incl. materiaal, koffie/ thee en wat lekkers)

Minimaal aantal deelnemers              4 personen

Maximaal aantal deelnemers              8 personen

Datum                                                        

Alcohol inkt

Durf jij de controle los te laten en ervoor te gaan? Alcohol inkt is materiaal waarbij je gedwongen wordt om de controle los te laten. Durf je dat, dan verschijnen de mooiste effecten op papier. Tijdens de workshop maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Je krijgt 1 A4-blad en 1 A3-blad om je op uit te leven. Je mag er meer maken, maar dit is dan tegen een meerprijs.

Duur workshop                                         2,5 uur

Kosten                                                         Basis; 70 euro (incl. Materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

                                                                      Masterclass; 80 euro (incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers)  

Maximaal aantal deelnemers               6 personen

Datum                                                         zaterdag 16 september 2023 van 13.00u – 15.30u basis (nog 2 plekken)

                                                                      zaterdag 21 oktober 2023 van 13.00u – 15.30u basis (nog 4 plekken)

                                                                      maandag 6 november 2023 van 19.00u – 21.30u basis 

                                                                      zaterdag 18 november 2023 van 13.00u – 15.30u basis 

Heb je zin om een hele dag met de inkt aan de slag te gaan? In oktober staat er ook weer een hele dag gepland. Een dag waarin alles voor je wordt verzorgd en jij je geheel kunt richten op het schilderen. We gaan die dag aan de slag op 2 A4- bladen en 1 A3-blad. Tussendoor staat er een uitgebreide luxe lunch voor je klaar. 

Duur dagworkshop                                  6 uur

Kosten                                                         180 euro (incl. materiaal, koffie/thee, versnaperingen tussendoor en een luxe lunch)

Minimaal aantal deelnemers               3 personen

Maximaal aantal deelnemers               6 personen

Datum                                                          zaterdag 28 oktober 2023 van 10.00u – 16.00u 

ART Bootcamp

Vijf avonden (1x per week) gaan we samen aan de slag en proberen we verschillende media uit. Ik heb een aantal gave projecten bedacht en uitgeprobeerd met een aantal mensen. Zij waren enthousiast, dus tijd om de art bootcamp uit te rollen 😊. We gaan één van de avonden met de alcohol inkt aan de slag, maar de andere avonden komen totaal andere projecten aan bod. We gaan ook met acrylverf e.d. aan het werk. Ik ga verder nog niet helemaal verklappen wat we gaan doen, want dat blijft nog even een verrassing. Ik kan je echter verzekeren dat het heel leuk is 😉 Ik zit er al een poosje op te broeden, dus dat kan alleen maar veel goeds beloven haha. Het zijn totaal verschillende dingen om te voelen, te proberen en te ontdekken wat jij leuk vindt. Een veelgehoorde reactie van de mensen wie de try-out hebben gedaan is “ooh de creativiteit begint helemaal te borrelen en ik heb zin om ook thuis weer creatief aan de slag te gaan”. Dusss.. vind jij het wel een uitdaging om verschillende media te ontdekken en wil je gezellig samen creatief aan de slag, dan is deze bootcamp echt iets voor jou!

Oja en voor de zekerheid vermeld ik het toch even; je hoeft totaal niet te kunnen tekenen of schilderen. We gaan geen portretten of stillevens tekenen en schilderen.

Duur workshop                                         5 maandagavonden van 2,5 uur 

Kosten                                                         250 euro (incl. Materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Minimum aantal deelnemers                4 personen  

Maximaal aantal deelnemers               8 personen

Datum                                                         18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober en 16 oktober. Eventuele reserve-avond 23 oktober

                                                                       (nog 1 plek)

 

Zoals je ziet werk ik met kleine groepen. Dit vind ik zelf prettig werken, omdat er dan voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. In de workshops gaat het namelijk niet alleen om een mooi eindresultaat, maar vooral om het proces.

Mocht je één van de workshops nou graag met een grotere groep volgen, zoals bijvoorbeeld voor een vriend(inn)endag of teamuitje of iets dergelijks. Neem dan even contact met me op, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en samen kunnen kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven.